Bagian tina Parabot Jeung Fasilitas

Pasihan kami perenah atanapi syarat parameter téknis,

Kami bakal nyayogikeun solusi konfigurasi jati laboratorium anu optimal pikeun anjeun.

Pilihan kustomisasi:

1. bahan tabletop: ceram, marmer, résin epoxy, résin phenolic

2. bahan kabinét Base: dewan melamin jeung tabung rectangular;baja tiis kalawan epoxy bubuk palapis stainless steel;

3. Kabinet témbok, rak réagen, pegboard, keran cai tiis (bahan: kuningan kalayan palapis bubuk epoksi atanapi stainless steel), keran cai tiis sareng panas (bahan: kuningan kalayan palapis bubuk epoksi atanapi stainless steel), tilelep polipropilén, mesin cuci mata méja, pancuran hawa darurat, sockets kakuatan, jsb.

4. cabinets laboratorium séjén sarta instrumen, jsb.

work work2 work3 work4 work5 work6