Kotak Pass

  • OLABO Pass Box

    OLABO Pass Box

    Kotak Pass mangrupikeun alat bantu pikeun kamar bersih.Ieu utamana dipaké pikeun mindahkeun barang leutik antara wewengkon beresih jeung wewengkon bersih, sarta antara wewengkon beresih jeung wewengkon non-bersih, ku kituna pikeun ngurangan jumlah bukaan kamar beresih jeung ngurangan polusi ka bersih. kamar.diréduksi jadi tingkat nu leuwih handap.Jandéla mindahkeun dijieunna tina plat stainless steel, lemes jeung beresih.Panto ganda anu interlocked saling pikeun éféktif nyegah cross-kontaminasi, sarta dilengkepan alat interlocking éléktronik atawa mékanis.