Laboratorium PCR

 

欧莱博-PCR

1. Bangku bersih;2. Kulkas ubar;3. UV Disinfection trolley;4. kulkas hawa low;5. Mandi logam;6. Centrifuge;7. Mandi cai;8. Ékstrak nukléat;9. Pipet;10. kabinét biosafety;11. mesin PCR;12. autoclave;13.Vortex mixer

Daérah produk fungsi kuantitas merek Modél
Wewengkon persiapan réagen Bangku beresih Ngonpigurasikeun réagen 1 OLABO BBS-SDC
Centrifuge Sampel centrifuge 1 OLABO Mini-12
Vortex mixer Campur sampel 1 OLABO 88882010
Mandi logam Reagen ngabubarkeun sareng pemanasan 1 OLABO 88870005
Pipet Pipet 4 OLABO 0,5-10 µl
10-100 μl
20-200 μl
100-1000 μl
Panyekel pipet Pasang pipet 1 OLABO liniér
Kulkas suhu rendah Nyimpen réagen 1 OLABO BDF-25V270
Kulkas ubar Nyimpen réagen 1 OLABO BYC-310
Trolley disinfeksi UV Disinfeksi rohangan 1 OLABO MF-Ⅱ-ZW30S19W
kotak angkutan biosafety Transportasi sampel 1 OLABO QBLL0812
Wewengkon persiapan specimen Kabinet kaamanan biologis Ngolah sampel 1 OLABO BSC-1500IIB2-X
Mandi cai Inactivation sampel 1 OLABO HH-W600
Vortex mixer Campur sampel 1 OLABO 88882010
Centrifuge Sampel centrifugation 1 OLABO TG-16W
TGL-16M
OLABO Mini-12
Pipet Pipet 4 OLABO 0,5-10 µl
10-100 μl
20-200 μl
100-1000 μl
Panyekel pipet Pasang pipet 1 OLABO liniér
Extractor Asam Nukléat Ékstrak asam nukléat 1 OLABO BNP96
Kulkas suhu rendah neundeun sampel 1 OLABO BDF-86V348
Kulkas ubar Panyimpenan réagen 1 OLABO BYC-310
Trolley disinfeksi UV Disinfeksi rohangan 1 OLABO MF-Ⅱ-ZW30S19W
wewengkon analisis amplifikasi mesin PCR Uji amplifikasi sampel 1 OLABO MA-6000
Kulkas suhu rendah Nyimpen sampel 1 OLABO BDF-25V270
Trolley disinfeksi UV Sterilisasi rohangan 1 OLABO MF-Ⅱ-ZW30S19W
Wewengkon disinfeksi Autoclave Disinfeksi alat-alat bedah 1 OLABO BKQ-B75II
Consumables ékspérimén Tip Paké kalawan pipette Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO TF-100-RS
TF-1000-RS
TF-300-RS
TF-200-RS
tabung PCR Anggo sareng alat PCR kuantitatif fluoresensi Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO PCR-0208-C
PCR-2CP-RT-C
Tabung centrifuge Nyimpen sampel réagen atawa dipaké kalawan centrifuge Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO MCT-150-C
Tabung sampling Kumpulkeun sampel 1 OLABO
Kit ékstraksi asam nukléat Anggo sareng ékstrak asam nukléat Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO
Consumables pelindung Masker médis Parabot Palindung Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO
jas pelindung Parabot Palindung Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO
Gaun isolasi disposable Parabot Palindung Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO
Sarung tangan Parabot Palindung Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO
Alkohol suplai disinfeksi Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO 500ml
Pambersih leungeun suplai disinfeksi Nurutkeun pangabutuh sabenerna OLABO 500ml

Laboratorium PCR

1. P2 kamar steril (kaasup kamar panyangga) geus dilengkepan susunan sistem hawa-conditioning bersih.

2. Ruang gudang pikeun hiji-waktos robah sapatu jeung hujan gear, kamar ganti baju sekundér, kamar cuci jeung kamar panyangga anu unggal dilengkepan purifikasi Sistim hawa-conditioning pamisah jeung kipas knalpot.

3. Hawa seger outdoor asup ka kamar komputer ngaliwatan filter primér, lajeng dikirim ka filter efisiensi tinggi (suplai curhat) dina luhureun kamar bersih ngaliwatan AC, sedeng-efisiensi filter, sarta kipas pressurized.Unggal liang hawa dilengkepan adjustment volume hawa.Klep pikeun sebaran volume hawa sarta adjustment bédana tekanan.

4. Outlet hawa dina tungtung sistem knalpot hawa nyaeta 0,3 méter luhureun taneuh, sarta aya hiji volume hawa régulasi klep pikeun adjustment volume hawa.Pipa utama knalpot kudu dipasang kalawan kamar non-balik pikeun nyegah hawa knalpot ngalir ka tukang.
5. The usik hawa diatur dina saluran hawa balik utama.