PCR Thermal Cycler

  • OLABO PCR Thermal Cycler

    OLABO PCR Thermal Cycler

    The cycler termal nyaéta alat anu ngalakukeun amplifikasi asam nukléat ku réaksi ranté polimérase.Utamina dianggo dina lembaga Médis, laboratorium uji amplifikasi gén klinis anu nyumponan sarat, lembaga panalungtikan ilmiah, paguron luhur, jsb.