Produk Pelindung Pribadi

  • OLABO Disposable Face Mask

    Topeng raray OLABO

    Hal ieu loba dipaké di lingkungan biasa, pikeun meungpeuk sungut jeung rongga nasal ti exhaling atawa nyemprot polutan ku nutupan sungut pamaké, irung jeung rahang.

  • OLABO Biological Isolation Chamber

    Kamar Isolasi Biologis OLABO

    Kamar isolasi dilengkepan sistem filtrasi tekanan négatip sorangan pikeun nyayogikeun panyalindungan maksimal sareng kaamanan operasional pikeun jalma atanapi barang anu kacemar sareng tim operasional.