Pelayanan Campuran Intravena Farmasi (PIVAS)

LAYANAN ADMIXTURE INTRAVENA FARMASI (PIVAS)

PIVAS parantos ngarobih kaayaan aslina yén konfigurasi cairan intravena sumebar di lingkungan terbuka kamar perawatan bangsal.Kalayan PIVA, konfigurasi tiasa diteruskeun dina platform Kelas 100 di lingkungan kedap udara Kelas 10,000 ku staf téknis sepenuh waktos, ngajantenkeun kaahlian dokter sareng khasiat ubar ngahontal pangluhurna sakaligus.

Pembagian wewengkon

Numutkeun darajat kabersihan, éta tiasa dibagi kana daérah bersih, daérah kerja bantu sareng tempat tinggal.

1. Area bersih: Kaasup ganti baju kahiji, ganti baju kadua jeung kamar operasi deployment

Daérah bersih saratus tingkat: konsol aliran laminar, daérah bersih 10.000-tingkat, kamar ganti baju sekundér, ruangan panyusun ubar umum, ruangan panyusun ubar bahaya.

Kelas 100.000 wewengkon beresih: kamar ganti baju, kamar cuci beresih

Wewengkon kontrol: marios daérah percetakan pésta, daérah nempatkeun obat, pamariksaan produk réngsé sareng daérah bungkusan

Wewengkon umum: kamar ganti baju umum, kantor, kamar pasamoan, apoték sekundér, wewengkon tunggu distribusi, kamar mesin AC, kamar bahan, jsb.

2. Wewengkon kerja bantu: kaasup kamar fungsional anu saluyu sapertos neundeun obat-obatan sareng departemén fisik-kimiawi, percetakan resep, persiapan obat, verifikasi produk réngsé, bungkusan sareng ganti baju biasa.

3. Wewengkon hirup ngawengku lounge, kamar pancuran jeung toilét.

Divisi fungsional

Nurutkeun kana kotak gawé, éta bisa dibagi kana gudang ubar, wewengkon gudang ubar, wewengkon persiapan, wewengkon dipariksa produk rengse, bungkusan produk rengse tur wewengkon distribusi, sarta wewengkon kantor.

Fungsi utama jeung wewengkon,

Kaasup gudang obat, ruang obat ajaib, ruang persiapan, ruang ganti baju, ruang persiapan obat umum, ruang persiapan antibiotik, ruang persiapan obat sitotoksik, ruang persiapan obat gizi, kamar produk jadi, perpustakaan turnover obat, ruang bahan, ruang komputer, kamar sanitary ware , kantor, jsb Wewengkon unggal wewengkon (kamar) kudu ditangtukeun nurutkeun beban gawé sabenerna.

Di handap ieu kasus instalasi urang di Cina.Seueur proyék rumah sakit kelas Katilu ogé dirarancang sareng diproduksi ku kami.

pivas
实际案例
案例2