Pipet

  • OLABO Single channel adjustable volume Mechanical pipette -toppette

    OLABO saluran Tunggal volume adjustable Mechanical pipette -toppette

    Pipet nyaéta alat ukur anu mindahkeun cairan tina wadah aslina ka wadah anu sanés dina rentang anu tangtu.Unit nyaéta microliter (uL).Karakteristikna akurat sareng merenah, sareng seueur dianggo dina biologi, kimia sareng widang anu sanés.Mindeng dipaké di laboratorium pikeun mindahkeun jumlah leutik atawa ngabasmi cairan
    spésifikasi béda, tip pipette tina ukuran béda anu loyog jeung ukuran béda tina tips pipette.