Produk

  • Fluorescent Quantitative Detection System  PCR machine

    Mesin PCR Sistem Deteksi Kuantitatif Fluoresensi

    PCR sacara real-time dianggo pikeun sénsitip, deteksi khusus sareng kuantifikasi target asam nukléat.Kami parantos ngembangkeun algoritma desain assay anu kuat, bupati qPCR anu dioptimalkeun, parangkat lunak analisis data intuitif, sareng instrumentasi anu fleksibel pikeun ngabantosan kakuatan qPCR dina sakumpulan aplikasi anu beunghar sareng rupa-rupa.Jelajahi solusi anu kuat pikeun panalungtikan dumasar PCR anjeun.

  • OLABO -25℃ Low Temperature Horizontal Freezer

    OLABO -25 ℃ Freezer Horizontal Suhu Rendah

    Kulkas ieu bisa loba dipaké di rumah sakit, klinik, laboratorium, lembaga panalungtikan ilmiah, jsb Sarta eta utamana dipaké pikeun neundeun vaksin RNA.

  • -25℃ Low Temperature Freezer BDF-25H110

    -25 ℃ Freezer Suhu Low BDF-25H110

    -25 ℃ Freezer —-The Low Temperature Freezer nawarkeun rupa-rupa panalungtikan jeung neundeun aplikasi, kayaning percobaan ilmiah suhu low, pelestarian plasma, biomaterial, vaksin, sipat biomedis produk militér.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion antiepidemi, laboratorium universitas, industries.button militér dina panel kontrol.Aplikasina merenah sareng kinerjana tiasa dipercaya.

  • Ultra Low Temperature Freezer BDF-86H50/118

    Ultra Low Suhu Freezer BDF-86H50 / 118

    Kontrol digital mikrokomputer, tampilan digital suhu, unit panyesuaian nyaéta 0,1 derajat Suhu dina kotak tiasa disaluyukeun, bédana suhu antara ngamimitian sareng eureun tiasa diatur, sareng fungsi alarem suhu luhur sareng rendah tiasa diatur upami diperyogikeun.

  • Ultra Low Temperature Freezer BDF-86V348

    Ultra Low Suhu Freezer BDF-86V348

    Freezer Suhu Rendah nawiskeun rupa-rupa aplikasi panalungtikan sareng neundeun, sapertos percobaan ilmiah suhu rendah, pelestarian plasma, bahan bio, vaksin, sipat biomedis produk militer.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion anti wabah, laboratorium universitas, industri militér.

  • OLABO -40℃ Low Temperature Freezer BDF-40V208

    OLABO -40 ℃ Freezer Suhu Rendah BDF-40V208

    -40 ℃ Suhu Rendah Freezer nawiskeun rupa-rupa aplikasi panalungtikan sareng neundeun, sapertos percobaan ilmiah suhu rendah, pelestarian plasma, biomaterial, vaksin, sipat biomedis produk militer.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion antiepidemi, laboratorium universitas, industries.parameters militér.

  • Laboratory Refrigerator(2-8℃)BPR-5v160-1000

    Kulkas Laboratorium (2-8 ℃) BPR-5v160-1000

    kontrol Microprocessor, tampilan LED layar badag pikeun betah observati
    Alarm karungu sareng visual pikeun: Suhu luhur sareng rendah, Alarm gagal listrik,
    Sénsor gagal, Panto ajar.

     

  • Vertical Cabinet Type Air Disinfector

    Disinfector hawa Tipe Kabinet nangtung

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • OLABO Manufacturer UV Air Sterilizer

    Produsén OLABO UV Air Sterilizer

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • OLABO Manufacturer Infrared Sterilizer For Lab

    OLABO Produsén Infrabeureum Sterilizer Pikeun Lab

    Sterilizer Infrabeureum ngadopsi metode sterilisasi énergi termal infra red, operasi gampang, teu aya polusi lingkungan, aman sareng merenah, sareng tiasa ngagentos lampu alkohol.

  • OLABO Manufacturer Mobile UV Air Sterilizer

    OLABO Produsén Mobile UV Air Sterilizer

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • Horizontal Autoclave BKQ-Z150/200/300H

    Horizontal Autoclave BKQ-Z150 / 200 / 300H

    Pulsa vakum autoclave extracts vakum sarta ngeusi uap kana kamar sterilization pikeun sababaraha kali sangkan kamar sterilization ngahontal gelar vakum tangtu, lajeng ngeusi uap jenuh pikeun ngahontal tekanan set jeung hawa, ku kituna pikeun ngahontal tujuan sterilization tina. zat sterilized.

  • OLABO Manufacturer Ducted Fume-Hood(W) For Lab

    Produsén OLABO Ducted Fume-Hood (W) Pikeun Lab

    Éta mangrupikeun alat téknis énggal dina bengkel kaayaan hawa sareng bengkel bersih.Sareng seueur dianggo dina éléktron, kimia, mékanisme, ubar, universitas sareng lab.Fume tiung bisa dipaké dina operasi resiko poténsi atawa faktor kainféksi kanyahoan, sarta percobaan flammability, volatilization ngabeledug sarta narkotika.Bisa ngajaga operator jeung sampel.

  • Water Purifier SCSJ-II-60/80/100L

    Nyucikeun cai SCSJ-II-60/80/100L

    Dirancang husus pikeun laboratorium-precision tinggi.Ion rendah, eusi bahan organik, sumber panas sareng énzim asam nukléat.Proses purifikasi multi-hambalan, sterilisasi UV sareng téknologi ultra-filtrasi.

  • Mould Incubator

    Inkubator kapang

    runtuyan produk ieu loba dipaké dina médis sarta kaséhatan, pencegahan sarta inspeksi wabah, biopharmaceuticals, panalungtikan peternakan, panyalindungan lingkungan, panalungtikan ilmiah tatanén jeung widang lianna.