Proyék purifikasi

Video perkenalan:

Proyék rékayasa purifikasi médis, saatos pamariksaan wabah ieu, lembaga médis sareng kaséhatan Cina sareng sistem pencegahan sareng kontrol wabah utama masih gaduh kakurangan anu jelas, sareng pentingna rékayasa pemurnian médis ogé parantos disorot.Di antarana, rékayasa purifikasi médis utamana laboratorium biosafety.Élmu, kamar operasi bersih, bangsal asuhan ICU, klinik muriang, bangsal tekanan négatip, puseur suplai disinfection, workshop GMP, jsb Laboratorium biosafety utamana dibagi kana wewengkon kacemar, wewengkon semi-kacemar, wewengkon bersih, ngaliwatan kontrol ventilasi. Sistim , Nyaeta kaayaan tekanan négatip di jero laboratorium, nu muterkeun hiji peran dina ngajaga lingkungan jeung awak manusa.Dinten ieu kami ngenalkeun laboratorium PCR perwakilan di laboratorium biosafety.Laboratorium PCR ngagunakeun téknologi PCR dina sakabéh widang élmu kahirupan.Ieu kacida canggih.Laboratorium negeskeun kamerdikaan unggal daérah salami tahap desain, nengetan arah angin, nyaluyukeun ukuran kana kaayaan lokal, sareng standar damel.Pikeun perencanaan internal laboratorium, aya tempat panyimpen sareng persiapan réagen, daérah persiapan standar, sareng konfigurasi campuran réaksi amplifikasi sareng ékspansi.Ngaronjatkeun aréa, aréa analisis réaksi amplifikasi, nyetél tanda atra di unggal wewengkon gawé pikeun ngahindarkeun Pergaulan parabot jeung objék di wewengkon gawé béda, sarta jalma jeung objék asup ka unggal wewengkon gawé kudu dilaksanakeun mastikeun dina arah tunggal pikeun ngaronjatkeun rékayasa panyalindungan biologis.Henteu ngan éta, laboratorium PCR ogé dilengkepan workbenches beresih jeung cabinets kaamanan biologis ngajaga staf jeung kaamanan laboratorium.Konstruksi BOKE didasarkeun kana konsép jasa anu dipuseurkeun ku palanggan sareng nyayogikeun para nasabah perencanaan kalayan karajinan anu ketat sareng mékanisme manajemén terbuka., Desain sareng konstruksi jasa konstruksi rékayasa purifikasi one-stop.

 

Sareng ayeuna parantos nyayogikeun Rumah Sakit Qilu Universitas Shandong, Rumah Sakit Qianfoshan Propinsi Shandong, Rumah Sakit Propinsi Shandong, Rumah Sakit Gabungan Kadua Universitas Médis Kahiji Shandong, Rumah Sakit Radiologi Thoracic Shandong, Kota Binzhou Seueur rumah sakit sareng lembaga sapertos Rumah Sakit Rahayat nyayogikeun konstruksi rékayasa biosafety. laboratorium, nu geus meunang pujian unanimous ti konsumén.Ka hareupna, BOKE Construction bakal damel sareng anjeun pikeun ngajagi kasehatan anjeun sareng muka masa depan.

OLABO, nyaéta spesialis ngarah dina rarancang jeung pangwangunan Kamar Operasi Beresih, ICU, Laboratorium P2/PCR/HIV, PIVAS jeung rékayasa purifikasi ogé badan usaha terpadu husus kalibet dina Alat Pemurnian, Téknik Purifikasi, Ngamurnikeun Air-Conditioning System jeung Produk Husus pikeun kamar bersih, nyadiakeun layanan hiji eureun ti desain, produksi, instalasi & commissioning, sarta inspeksi aksétansi.Kalayan tim manajemen anu mumpuni, teknisi R&D tingkat luhur.Tim konstruksi Exellet, OLABO parantos ngembangkeun bisnis di sakumna dunya.

Nuturkeun pilosopies bisnis tina "Pikeun salamet dina kualitas. Pikeun ngembangkeun on tehnology na tina "Maket-dipandu, sarta layanan orented".OLABO geus commited nyadiakeun pamaké kalawan skala pinuh, rupa-rupa tur lega jasa.

purification

Jasa Kami

Desain sareng perencanaan profésional pikeun Teater Operasi Beresih sareng Unit Perawatan Intensif (ICU)

Desain Teater Operasi beresih jeung konstruksi

Desain sareng konstruksi Unit Perawatan Intensif (ICU).

Desain sareng perencanaan laboratorium profésional

(P2, P3, PCR, HIV, dental, pusat reproduksi, laboratorium klinis, departemen radiologi, jsb)

Pitunjuk desain laboratorium profésional sareng piwuruk téknis

Desain sareng konstruksi laboratorium profésional

Desain sareng perencanaan Pusat Distribusi Narkoba intravena

Intravena Narkoba Distribusi Center sakabéh gambar tata perenah

Desain prosés Pusat Distribusi Narkoba intravena