Panyimpenan Refrigeration

Fitur tina Panyimpenan Refrigeration komposit

storage

1. Bahan Anyar:

Pelat Sainless Steel, pelat baja warna jeung pelat aluminium embossed dipaké pikeun nyieun panels témbok waehouse refrigerted jeung busa polyurethane kaku ieu uesd pikeun insulasi.Panel témbok komposit gaduh beurat hampang, inténsitas tinggi, kinerja insulasi termal anu saé, résistansi korosi, sareng mothproof sareng éta ogé bébas toksin sareng bebas mildew.Panel témbok jenis ieu langkung éfisién dina suhu anu langkung handap.

2. Insulasi Hemat Énergi:

Gudang gaduh pefomance insulasi termal anu saé.Tempenturer turun quikly jeung mertahankeun pikeun lila.Bisa ngahemat 30% - 40% tanaga dibandingkeun gudang refrigerated lianna.

3. Susunan runtuyan:

Sadia Fasilitas: Panel témbok didamel sacara profésional.Rupa-rupa pilihan sadia tur ditukeurkeun.Kombinasi béda tina panels mawa leuwih pilihan gudang tiis tina ukuran béda jeung jenis, anu ngamungkinkeun para nasabah ngagunakeun pinuh spasi kamar maranéhanana.Ayeuna, aya dua jenis utama: gudang gudang tiis indoor jeung outdoor.

Konsumén tiasa milih susunan kamar anu cocog, sapertos kamar tunggal, kamar ganda, jinis suite sareng kamar multi.Dua rupa distribusi hawa tiis dilayanan: cooler hawa sareng pipa knalpot tim cooler.Pikeun tempat dimana kakurangan cai, hawa-coolig com-pressor disadiakeun lamun diperlukeun.

4. Gampang Dismantlement:

Panel témbok dihubungkeun ku bagian anu dipasang di jero sareng tiasa gampang dibongkar sareng diangkut.Butuh waktu kirang pikeun ngumpul komponén tur ngalengkepan gudang refrigerated compesit.Total waktos assembling ngan 1/20 atawa 1/30 tina gudang tiis tradisional.A leutik -medium ukuranana bisa dikirimkeun dina 3-5 poé.Éta mangrupikeun solusi anu idéal pikeun tujuan pindah atanapi daérah terpencil kalayan trans-portasi mundur.

5. Aplikasi:

1. Ngolah kadaharan beku gancang jeung neundeun tiis.

2. meuncit sato jeung pabrik processing.

3. tutuwuhan ngolah dahareun.

4. Jero rohangan dirakit gudang refrigeration.

5. gudang siki gudang.

6. produk biologis jeung farmasi.

7. Panyimpenan produk diary

8. Wadah tiis tina trailors refrigerated