Puskesmas Reproduksi

Puskesmas Reproduksi mangrupikeun lembaga perawatan kaséhatan anu nyayogikeun jasa ngeunaan kaséhatan kasuburan, katurunan & prepotency, intervensi ka cacad kalahiran, panalungtikan ilmiah sareng pengobatan infertilitas.Éta mangrupikeun mitra sareng Proyék Kaséhatan Reproduksi Manusa, Infertilitas sareng Pencegahan kana Panyakit Kasakit Séksual Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO).

Dumasar kana prosedur gawé, puseur utamana dibagi jadi dua bagian kalawan kamar fungsi béda: Percobaan Nyiapkeun Bagian jeung Percobaan & Analisis Bagéan.
Bagian Nyiapkeun percobaan nyaéta pikeun persiapan pikeun ékspérimén émbrio, ngumpulkeun spérma atawa ovum misalna.Bagian ieu diwangun ku rohangan pikeun ngumpulkeun spérma, rohangan pikeun ngumpulkeun ovum (kaasup kamar tekanan-négatip), téater bedah laparoskopi, kamar pamulihan anesthesia, jsb.

reproductive