Kit Uji Antigén SARS-CoV-2

  • SARS-CoV-2 Antigen Test Kit(Colloidal Gold)

    Kit Uji Antigén SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

    Deteksi gancang antigen ngarujuk kana aplikasi antibodi khusus protéin nukléokapsid coronavirus anyar dina deteksi langsung patogén dina sampel, hasilna tiasa dianggo salaku bukti langsung tina idéntifikasi awal inféksi patogén atanapi henteu, ngadeteksi gancang (15min) , operasi merenah tina métode deteksi coronavirus Anyar.Skenario anu tiasa dianggo: Kamampuhan deteksi asam nukléat lemah, kamampuan deteksi henteu cekap, sareng tempat-tempat anu peryogi hasil anu penting.Éta parantos seueur dianggo di Éropa, Amérika, Asia, Afrika sareng daérah sanés, sareng sareng uji asam nukléat parantos janten metode deteksi anu penting pikeun nyegah sareng ngontrol wabah COVID-19.