Sterilisasi

  • Vertical Cabinet Type Air Disinfector

    Disinfector hawa Tipe Kabinet nangtung

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • OLABO Manufacturer UV Air Sterilizer

    Produsén OLABO UV Air Sterilizer

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • OLABO Manufacturer Infrared Sterilizer For Lab

    OLABO Produsén Infrabeureum Sterilizer Pikeun Lab

    Sterilizer Infrabeureum ngadopsi metode sterilisasi énergi termal infra red, operasi gampang, teu aya polusi lingkungan, aman sareng merenah, sareng tiasa ngagentos lampu alkohol.

  • OLABO Manufacturer Mobile UV Air Sterilizer

    OLABO Produsén Mobile UV Air Sterilizer

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • OLABO Ultraviolet Sterilization Lamp Disinfection Trolley

    OLABO Ultraviolet Sterilization Lampu Disinfection Trolley

    Ieu utamana dipaké pikeun disinfection permukaan objék di tempat umum kayaning perlakuan médis, sanitasi, kulawarga, TK, réstoran.Ogé cocog pikeun manufaktur pangan, pabrik, peternakan, industri beternak jangjangan, Unit panalungtikan baktéri, industri farmasi, jsb.

  • Plasma Air Sterilizer(Wall Mounted)

    Sterilizer Udara Plasma (Dipasang dina Tembok)

    Éta cocog pikeun kamar operasi umum, kamar pangiriman, bangsal getih, bangsal kaduruk, bangsal isolasi pelindung, unit perawatan intensif, puseur suplai disinfection, puseur dialisis intensif, kamar ujian, kamar perlakuan, konsultasi kasakit tepa.

  • Olabo Manufacture Wall-mounted UV Air Sterilizer

    Olabo Pabrik témbok-dipasang UV Air Sterilizer

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kayaning kamar operasi, kamar pangiriman, kamar isolasi pelindung umum, suplai kamar aréa steril, bangsal kaduruk, Unit perawatan intensif ICU, bangsal murangkalih, kamar suntik. , ruang gawat darurat, laboratorium jeung sajabana.Ogé lumaku pikeun imah, sakola, perpustakaan, stasiun getih, pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, pabrik produk Saniter, pabrik éléktronika, kebon, gudang, bank, panti jompo, museum, arsip, réstoran jeung tempat umum lianna.

  • OLABO Wholesale Medical Supplies Sterilizing Disinfection Cabinet

    OLABO Borongan Médis Supplies Sterilizing Disinfection Kabinet

    Kabinét sterilisasi UV ozon tiasa ngasterilkeun alat-alat di handap ieu anu henteu tahan kana suhu anu luhur: gelas enamel gelas, plastik, keramik, mesin sareng alat, suplai produksi, mata uang, lawon non-anyaman, kertas komposit, kotak bungkusan, kantong bungkusan, alat-alat. , meresihan panerapan, kapang, tableware, wadahna, anduk, pakean gawe, pakean, sapatu, bahan bungkusan, bahan baku, objék padet.Éta cocog pikeun bank, hotél, réstoran, sakola, bengkel produksi kalayan syarat higienis, tempat umum anu kedah disterilisasi, sareng kamar kulawarga.

     

  • Mobile UV Air Sterilizer

    Sterilizer hawa UV mobile


    Aplikasi

    Ieu cocog pikeun disinfection hawa indoor dinamis di kelas II, III jeung IV lingkungan rumah sakit, kulawarga, sakola, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik dahareun jeung inuman, pabrik farmasi, catering jeung tempat umum lianna.

  • Atomizing Disinfection Robot

    Robot Disinféksi Atomizing

    Robot disinféksi atomisasi nyaéta ku cara gancang atomisasi disinféktan sareng sacara otomatis nyemprot kana daérah disinfeksi supados hawa dimurnikeun sacara efektif.

  • OLABO Manufacturer High Pressure Sterilizer For   PCR Lab

    Produsén OLABO Sterilizer Tekanan Tinggi Pikeun Lab PCR

    Autoclave nangtung utamana dipaké di rumah sakit, laboratorium, paguron luhur jeung institutes séjén dimana pamaké kudu sterilize hawa-lalawanan padet tur cair.