Méja Top Autoclave Kelas B Series

Katerangan pondok:

BKMZA séri sterilizer nyaéta suhu luhur otomatis tur tekanan gancang sterilizer nu gawéna kalayan uap salaku sedeng.Ieu bisa loba dipaké dina departemén stomatology na ophthalmology, kamar operasi, kamar suplai, kamar dialysis sarta lembaga médis séjén.


Rincian produk

brosur

Tag produk

Parameter

Modél BKM-Z18A BKM-Z23B
Kapasitas 18L 23L
Ukuran Chamber (mm) φ247*360 φ247*470
Kelas Sterilisasi Kelas B (nurutkeun GB0646)
Sterilisasi Temp. 121 ℃, 134 ℃
Program husus /
Sistim garing Sistim drying vakum
tampilan tampilan LCD
Sistim nguji Uji B&D
Uji vakum
Uji Helix
Kontrol Precision Suhu: 1 ℃
Tekanan: 0,1 bar
Data sterilisasi BKM-Z16B: Printer (opsional)
BKM-Z18B/BKM-Z24B: USB (standar) jeung printer (opsional)
System Kasalametan Panto konci leungeun
Sistim konci tekanan
Klep relief bisi leuwih tekanan
Tekanan atawa suhu leuwih panyalindungan beban
Alarm pikeun gagalna sistem, bérés ngingetkeun, peringatan tingkat cai
Sistim suplai cai Tangki cai diwangun-di gampang dibersihkeun
WaterTankKapasitas 4L
Konsumsi Cai 0.16L~0.18L dina hiji siklus
Panyekel Dulang 3 PCS baki SS dina rak SS
Kamar SUS304
Max tekanan gawé: 2.3bar
tekanan kerja Min: -0.9bar
Suhu desain: 140 ℃
Suhu Ambient. 5 ~ 40 ℃
Geuning <50dB
Konsumsi 1950W 1950W
Sasayogian tanaga 110 / 220V ± 10%, 50 / 60Hz
Ukuran éksternal (W * D * H) mm 495*600*410 495*700*410
Ukuran bungkusan (W * D * H) mm 610*810*590 610*810*590
Beurat kotor (kg) 63 65
Modél BKMZA
Diménsi internal / mm Φ247×360
Gemblengna diménsi / mm 600×495×410
Beurat bersih / Kg 48
Daya / VA 2000
Jenis parabot Kelas B
Sasayogian tanaga AC220V ± 22V, 50Hz
Suhu sterilisasi 121 ℃ / 134 ℃
Tekanan desain 0.28MPa
Kapasitas tank cai Ngeunaan 3.5L (tingkat cai maksimum);suplai cai minimum 0.5L (tingkat cai minimum)
Suhu lingkungan 5 ~ 40 ℃
Kalembaban relatif ≤85%
Tekanan atmosfir 76Kpa-106kpa
Modél BKMZB
Diménsi internal / mm Φ247×470
Gemblengna diménsi / mm 700×495×410
Beurat bersih / Kg 53
Daya / VA 2000
Jenis parabot Kelas B
Sasayogian tanaga AC220V ± 22V, 50Hz
Suhu sterilisasi 121 ℃ / 134 ℃
Tekanan desain 0.28MPa
Kapasitas tank cai Ngeunaan 3.5L (tingkat cai maksimum);suplai cai minimum 0.5L (tingkat cai minimum)
Suhu lingkungan 5 ~ 40 ℃
Kalembaban relatif ≤85%
Tekanan atmosfir 76Kpa-106kpa
Modél BKM-Z45B
Kapasitas 45L
Tekanan desain -0.1 ~ 0.3MPa
Suhu sterilisasi 105-138 ℃
Bahan rongga SUS304
Sasayogian tanaga AC220V, 50/60HZ
Kakuatan 5,8KW
Suhu lingkungan 5-40 ℃
Diménsi internal / mm φ316*621
Gemblengna diménsi / mm 1000*610*560
Beurat bersih / Kg 150

Aplikasi

BKMZA runtuyan sterilizer mangrupakeun suhu luhur otomatis turtekanan sterilizer gancang nu gawéna kalayan uap salaku medium.Ieu bisa loba dipaké di jurusan stomatology naophthalmology, kamar operasi, kamar suplai, kamar dialisis
jeung lembaga médis séjén.Barang dibongkar, padatinstrumen, potongan leungeun dental, endoscopes, implantableinstrumen, lawon ganti baju jeung tabung karét, jsb.

Fitur

1.Diwangun-di tank cai tipe kabuka
Sterilizer ngadopsi tank cai tipe kabuka anu gampang beresih anu tiasa ngadukung program anu diulang deui upami disuntik pinuh ku cai.

2. Efisiensi tinggi vakum pamungkas
Sterilizer ngadopsi sistem vakum noise rendah efisiensi tinggi anu gaduh épék anu saé.

3.tampilan LCD badag pikeun BKMZA / BKMZB
Layar LCD tiasa ningalikeun suhu, tekanan, waktos, status operasi, peringatan gagal sareng inpormasi anu sanés.
Éta merenah pikeun konsumén pikeun niténan status ngajalankeun sterilizer.

4. Sababaraha jinis program
Sistem ieu ngagaduhan sababaraha program anu kalebet barang-barang anu dibungkus, barang-barang anu teu dibungkus, program uji BD, program uji vakum sareng fungsi pengeringan.
program custom, program gancang sarta fungsi preheat (pikeun BKM-Z16B).

5.port USB baku pikeun BKMZA / BKMZB
Pamaké tiasa nyimpen data sterilisasi nganggo disk USB.

6. Mini printer pilihan bisa napel pikeun ngarekam prosés sterilization.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Unduh:Dental-Autoclave-Brochure Méja Top Autoclave Kelas B Series

    Dental Autoclave Brochure

    Produk patali