Tissue Embedding Center

  • OLABO China Tissue Embedding Center &Cooling Plate

    OLABO Cina Tissue Embedding Center & Cooling Plate

    Mesin embedding parafin mangrupikeun jinis alat anu nyelapkeun blok lilin jaringan tina awak manusa atanapi spésimén sato sareng pepelakan saatos dehidrasi sareng immersion lilin pikeun diagnosis histologis atanapi panalungtikan saatos nyiksikan.Ieu cocog pikeun akademi médis, departemén Patologi rumah sakit, lembaga panalungtikan médis, unit panalungtikan sato jeung tutuwuhan jeung departemén nguji dahareun.