Produk Panyimpenan Vaksin

  • OLABO -25℃ Low Temperature Horizontal Freezer

    OLABO -25 ℃ Freezer Horizontal Suhu Rendah

    Kulkas ieu bisa loba dipaké di rumah sakit, klinik, laboratorium, lembaga panalungtikan ilmiah, jsb Sarta eta utamana dipaké pikeun neundeun vaksin RNA.

  • -25℃ Low Temperature Freezer BDF-25H110

    -25 ℃ Freezer Suhu Low BDF-25H110

    -25 ℃ Freezer —-The Low Temperature Freezer nawarkeun rupa-rupa panalungtikan jeung neundeun aplikasi, kayaning percobaan ilmiah suhu low, pelestarian plasma, biomaterial, vaksin, sipat biomedis produk militér.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion antiepidemi, laboratorium universitas, industries.button militér dina panel kontrol.Aplikasina merenah sareng kinerjana tiasa dipercaya.

  • Ultra Low Temperature Freezer BDF-86H50/118

    Ultra Low Suhu Freezer BDF-86H50 / 118

    Kontrol digital mikrokomputer, tampilan digital suhu, unit panyesuaian nyaéta 0,1 derajat Suhu dina kotak tiasa disaluyukeun, bédana suhu antara ngamimitian sareng eureun tiasa diatur, sareng fungsi alarem suhu luhur sareng rendah tiasa diatur upami diperyogikeun.

  • Ultra Low Temperature Freezer BDF-86V348

    Ultra Low Suhu Freezer BDF-86V348

    Freezer Suhu Rendah nawiskeun rupa-rupa aplikasi panalungtikan sareng neundeun, sapertos percobaan ilmiah suhu rendah, pelestarian plasma, bahan bio, vaksin, sipat biomedis produk militer.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion anti wabah, laboratorium universitas, industri militér.

  • OLABO -40℃ Low Temperature Freezer BDF-40V208

    OLABO -40 ℃ Freezer Suhu Rendah BDF-40V208

    -40 ℃ Suhu Rendah Freezer nawiskeun rupa-rupa aplikasi panalungtikan sareng neundeun, sapertos percobaan ilmiah suhu rendah, pelestarian plasma, biomaterial, vaksin, sipat biomedis produk militer.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion antiepidemi, laboratorium universitas, industries.parameters militér.

  • Laboratory Refrigerator(2-8℃)BPR-5v160-1000

    Kulkas Laboratorium (2-8 ℃) BPR-5v160-1000

    kontrol Microprocessor, tampilan LED layar badag pikeun betah observati
    Alarm karungu sareng visual pikeun: Suhu luhur sareng rendah, Alarm gagal listrik,
    Sénsor gagal, Panto ajar.

     

  • 4 Degrees Celsius Blood Bank Refrigerator For Laboratory

    4 Derajat Celsius Kulkas Bank Darah Pikeun Laboratorium

    Éta cocog pikeun stasion getih, apoték, rumah sakit, pusat pencegahan sareng kontrol panyakit, puskesmas, panalungtikan ilmiah.institutes, jsb.

  • Laboratory Equipment -80 Degree Vertical Freeze Dryer for Industrial

    Alat Laboratorium -80 Derajat Vertikal Freeze Dryer pikeun Industri

    The lab runtuyan freeze dryer cocog pikeun freeze test drying sampel biomédis laboratorium.Loba dipaké dina ubar, produk biologis, kimia jeung industri pangan.Dina bahan anu sénsitip panas sapertos antibiotik, vaksin, produk getih, hormon sareng énzim jaringan biologis sanés, téknologi pengering beku diterapkeun.

  • OLABO Professional Customization High Quality Mini Home Ice Maker

    OLABO Kustomisasi Profesional Kualitas Luhur Mini Ice Maker

    Rupa-rupa ékspérimén, rumah sakit, sakola, laboratorium, médis, aplikasi kimia, supermarkét, hotél sareng toko produk seafood sanésna.

  • OLABO Stainless Steel Ice Maker Machine 200kg Commercial Ice Machine

    OLABO Stainless Steel És Maker Mesin 200kg Mesin És Komérsial

    Rupa-rupa ékspérimén, rumah sakit, sakola, laboratorium, médis, aplikasi kimia, supermarkét, hotél sareng toko produk seafood sanésna.

  • OLABO -25℃ Freezer 270L

    OLABO -25 ℃ Freezer 270L

    Kulkas ieu bisa loba dipaké di rumah sakit, klinik, laboratorium, lembaga panalungtikan ilmiah, jsb Sarta eta utamana dipaké pikeun neundeun vaksin RNA.

  • OLABO -40℃ Freezer 268L

    OLABO -40 ℃ Freezer 268L

    Produk séri manual freezer jero diterapkeun ka tempat anu peryogi panyimpen dina suhu konstan, sapertos rumah sakit, stasiun pencegahan wabah, bank getih, lembaga panalungtikan ilmiah, akademi sareng universitas, apoték biologis, rékayasa genetik, pangusaha, jsb. Suhu nyimpen dina awak. bisa diatur ku tombol suhu dina panel kontrol.Aplikasina merenah sareng kinerjana tiasa dipercaya.

  • OLABO -40 Degrees Horizontal Refrigerator 200/300L

    OLABO -40 Derajat Kulkas Horizontal 200/300L

    -40 ℃ Freezer Suhu Rendah Freezer Suhu Rendah nawiskeun rupa-rupa aplikasi panalungtikan sareng neundeun, sapertos percobaan ilmiah suhu rendah, pelestarian plasma, biomaterial, vaksin, sipat biomedis produk militer.Ieu cocog pikeun institutes panalungtikan, industri éléktronik, industri rékayasa kimiawi, rumah sakit, sanitasi jeung stasion antiepidemi, laboratorium universitas, industri militér.

  • Medical Laboratory Refrigerator

    Kulkas Laboratorium Médis

    Kulkas Laboratorium mangrupikeun alat kulkas khusus pikeun neundeun tiis obat-obatan ogé produk biologis sareng sajabana.Éta cocog pikeun rumah sakit, toko obat, pabrik farmasi, sanitasi sareng stasiun antiepidemi sareng klinik.

  • OLABO -40 ℃ 450 l vertical low temperature refrigerator

    OLABO -40 ℃ 450 l nangtung kulkas hawa low

    Parameter Modél BDF-40V450 Total volume éféktif 450L Suhu gudang -40 ℃ Dipeunteun catu daya ~220V Dipeunteun frékuénsi 50Hz Konsumsi kakuatan (kW · H / 24h) 7.8 Input kakuatan 550W Protection ngalawan shock listrik Kelas I, tipe B mode Alarm acousto-optik Alarm fungsi Suhu luhur sareng handap, gagalna sénsor Laju cooling 2 Cryogen Campuran refrigeran Ukuran Gemblengna (mm) 850×960×1860 (W*D*H) Ukuran studio (mm) 550×630×1140 (W*D*H) Beurat bersih tina sakabéh ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2