Kabinet Aliran Laminar nangtung

Katerangan pondok:

Kabinet Aliran Laminar mangrupikeun bangku kerja atanapi kandang anu sami, anu nyiptakeun lingkungan kerja anu bébas partikel ku cara nyandak hawa ngalangkungan sistem filtrasi sareng nyéépkeun kana permukaan kerja dina aliran hawa laminar atanapi unidirectional.


Rincian produk

brosur

Tag produk

Parameter

Modél BBS-V680 BBS-V800 BBS-DDC BBS-SDC
Ukuran éksternal(W * D * H) mm 680*410*1160 802*650*1550 1040*615*1770 1440*615*1770
Ukuran internal(W * D * H) mm 630*375*615 800*530*540 940*540*545 1340*540*545
Beungeut GawéJangkungna / 660 mm 750 mm 750 mm
tampilan Témbongkeun LED   
Laju Aliran Udara Rata-rata 0.3 ~ 0.5m / s, laju hawa adjustable.   
Bahan
Awak utama: baja tiis-digulung ku palapis bubuk anti baktéri   
Méja gawé: 304 stainless steel (iwal modél BBS-V680)   
Pra-saringan serat poliéster, bisa diumbah   
Saringan HEPA 99.999% efisiensi dina 0.3um   
Geuning <65dB   
Jandéla hareup / Manual, kaca toughened 5mm, anti UV  
Max Bubuka / 490 mm 310 mm 310 mm
Lampu Nyaangan
Lampu Fluoresensi Lampu LED Lampu LED Lampu LED
8W*1 8W*1 12W*1 16W*1
Lampu UV 15W*1 20W*1 18W*1 30W*1
  Émisi 253,7 nanométer      
Konsumsi 160W 350W 350W 600W
Aksésori standar   Lampu fluoresensi, lampu UV*2 Lampu LED Lampu LED Lampu LED
Keran cai sareng gas lampu UV*2 lampu UV*2 lampu UV*2
  Dasar nangtung Dasar nangtung Dasar nangtung
Aksésori Pilihan / Jangkungna listrik adjustable base stand  
Caster / Kabayang universal kalayan suku leveling  
Sasayogian tanaga AC 220V ± 10%, 50/60 Hz;110V±10%, 60HZ   
Beurat kotor 50 kg 116 kg 131 kg 174 kg
Ukuran Paket (W * D * H) mm 840*560*1380 960*800*1800 1200*850*1360 1600*850*1360

Laminar Aliran Kabinet-sampel panyalindungan wungkul

Kabinet Aliran Laminar mangrupikeun bangku kerja atanapi kandang anu sami, anu nyiptakeun lingkungan kerja anu bébas partikel ku cara nyandak hawa ngalangkungan sistem filtrasi sareng nyéépkeun kana permukaan kerja dina aliran hawa laminar atanapi unidirectional.

Kabinet aliran laminar ieu enclosed dina sisi sarta diteundeun dina tekanan positif konstan guna nyegah infiltrasi hawa kamar kacemar.

Kabinét aliran Laminar seueur dianggo di laboratorium panalungtikan médis, rumah sakit, fasilitas manufaktur sareng lingkungan panalungtikan sareng produksi sanés.

BBS-DDC

Laminar-Flow-Cabinet (4)
Laminar-Flow-Cabinet (5)
Laminar-Flow-Cabinet (6)
Laminar-Flow-Cabinet (7)

BBS-V800

Laminar-Flow-Cabinet (3)
Laminar-Flow-Cabinet (4)
Laminar-Flow-Cabinet (5)
Laminar-Flow-Cabinet (6)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Unduh:Vertical-Laminar-Flow-Cabinet Kabinet Aliran Laminar nangtung

    Vertical-Laminar-Flow-Cabinet

    Produk patali