Adun Vortex

  • China Manufacturer Laboratory Mini Vortex Portable Mixer

    Cina Produsén Laboratorium Mini Vortex Portabel mixer

    The mixer vortex boga ciri struktur basajan tur dipercaya, ukuran leutik alat, konsumsi kakuatan low, noise low, jeung sajabana, sarta loba dipaké dina kaperluan ékspérimén kayaning biokimia, rékayasa genetik, sarta ubar.Pikeun cair-cair, cair-padet, jeung padet-padet (bubuk) pergaulan, éta bisa nyampur sagala cair jeung powders nu kudu dicampur dina speed tinggi na vortex gancang, sarta speed Pergaulan gancang, seragam jeung teleb.