Mandi Cai

  • OLABO Lab Digital Thermostatic Water Bath

    OLABO Lab Digital Thermostatic Cai Mandi

    Digital Water Bath Pot ieu loba dipaké pikeun cai mandi pemanasan suhu jeung test suhu, anu séjén nyaéta biologi, genetika, virus, produk akuatik, panyalindungan lingkungan, ubar, kaséhatan, laboratorium biokimia, kamar analisa, atikan panalungtikan ilmiah parabot diperlukeun.