Nyucikeun cai

  • Water Purifier SCSJ-II-60/80/100L

    Nyucikeun cai SCSJ-II-60/80/100L

    Dirancang husus pikeun laboratorium-precision tinggi.Ion rendah, eusi bahan organik, sumber panas sareng énzim asam nukléat.Proses purifikasi multi-hambalan, sterilisasi UV sareng téknologi ultra-filtrasi.

  • OLABO Small Model Ultra Pure Water Machine

    OLABO Model Leutik Mesin Cai Ultra Murni

    Mesin Cai Ultra Murni ngahasilkeun cai RO sareng DI, seueur dianggo di rumah sakit, laboratorium panalungtikan, industri, universitas.Ngahurungkeun sareng mareuman sacara otomatis dumasar kana aliran cai atanapi aliran cai.

  • Water Purifier(RO/DI Water)

    Nyucikeun cai (RO/DI Cai)

    Dirancang husus pikeun laboratorium-precision tinggi.

    Ion rendah, eusi bahan organik, sumber panas sareng énzim asam nukléat.

    Proses purifikasi multi-hambalan, sterilisasi UV sareng téknologi ultra-filtrasi.