Korsi roda

  • OLABO Kursi Roda Manual MFL808A&C Series

    OLABO Kursi Roda Manual MFL808A&C Series

    bubuka:

    Gorobag korsi roda manual cocog pikeun paraplegics tinggi, manula sareng infirm.

  • OLABO Korsi Roda Manual BK-L-800-ASZ
  • OLABO Electric Kursi Roda MFN Series

    OLABO Electric Kursi Roda MFN Series

    Fitur:

    * Pigura alloy aluminium, hampang sareng gampang dilipat, hampang sareng gampang dibawa.

    * Kadali jauh universal anu calakan gampang dioperasikeun, sareng rem éléktromagnétik eureun nalika anjeun ngaleupaskeun, anu aman sareng dipercaya.

    * Motorna kuat, rodana damp, sareng sagala rupi jalan tiasa maju tanpa halangan.(PikeunMFN801L)

    * Batréna tiasa disaluyukeun.

  • OLABO Manual Kursi Roda MFL808B Series

    OLABO Manual Kursi Roda MFL808B Series

    Pendahuluan:
    Korsi roda mangrupikeun alat sélulér anu penting pikeun rehabilitasi bumi, transportasi omzet, perawatan médis, sareng kagiatan outing pikeun anu tatu, gering, sareng cacad.éta henteu ngan ukur nyugemakeun mobilitas anu cacad fisik sareng jalma anu cacad mobilitas, tapi anu langkung penting, éta gampang pikeun anggota kulawarga ngalih sareng ngurus pasien.
    Ngidinan pasien nganggo korsi roda pikeun latihan sareng ngiringan kagiatan sosial.

  • OLABO Manual Kursi Roda MFT Series

    OLABO Manual Kursi Roda MFT Series

    Modél MFN800L -MFN801L
    Diaméter kabayang hareup 8 inci 6 inci
    Diaméter kabayang pungkur 12 inci 12 inci
    Beban Aman 100Kg
    Laju Max 4,5 km / h
    Kapasitas ngamuat 100kg
    Ukuran Instrumen 1000*610*940mm 950*545*880mm
    Ukuran Paket (W * D * H) 695 * 450 * 910mm
    Beurat bersih 28kg 24kg
    Beurat kotor 31kg 27kg